Här snackar vi film!!

image138
Detta är guld. Hittade
Rambo 4 trailer. I trailern så hugger allas vår kära Rambo av huvudet på en kille och skjuter annan i ansiktet med maskingevär storlek fet! Det bara sprutar hjärna och blod så det stänker om det! För att inte tala om att han sliter strupen av en lirare med ena handen. Vem bryr sig om handling när man blir serverad så gory action!

Denna filmen vill jag se! Jag hoppas den är B ända in i benmärgen. Den dagen jag slutar njuta av underhållningsvåld är den dagen jag kommer lämna mina testiklar för donation för då behöver jag dom inte längre. Mer Rambo åt folket!

Det enda jag saknar är Rambo VS global warming, Där Rambo personligen tar han om växthuseffekten med en FET granatkastare i varje hand. Ännu bättre vore kanske Rambo VS the Feminazis. Rambo långt ute i djungeln får vitring på förslaget om mansskatt och bestämmer sig för att lösa problemet med en FET (vad annars?) machete. Den enda som Rambo inte rår på är nog kanske Chuch Norris. För vi vet ju alla att....

"Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris"
"The movie Anaconda was filmed in Chuck Norris pants"
"Chuck Noris once visited the Virgin Islands. They are now The Islands. "
"Chuck Norris does not wear a condom. Because there is no such thing as protection from Chuck Norris."
"Chuck Norris counted to infinity. Twice. "
"Chuck Norris sleeps with a night light. Not because Chuck Norris is afraid of the dark, but the dark is afraid of Chuck"
"If you want a list of Chuck Norris' enemies, just check the extinct species list. "
"How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could Chuck Norris? ...All of it. "
"Anyone can piss on the floor, but chuck norris can shit on the ceiling "

Här är två citat från Rambo trailern.


"You bringing any weapons?
Offcourse not!
You aint changing nothing"


"When your pushed, killing is as easy as breathing".

Kommentarer
Postat av: Dr. Jan S. slår till igen... Zorro, släng dig i väggen!

Salve & Pax (?),
Hm, jo faktiskt, TROTS all systematisk hjärntvätt från diverse genomkontrollerade media med alla sina proffstyckare etc.:
Det är befriande SKÖNT med en riktig MACHO HE-MAN som talar klarspråk (!) och inte skräder orden;
Om man ser till t.ex. utfallet av de folkomröstningar som hittills hållits i Sverige, så hade svaren i samtliga fall blivit "Ja" om enbart männen hade fått rösta, och i samtliga fall "Nej" om enbart fruntimren hade fått rösta... Således, om vi MÄN får bestämma så händer det saker - jämt, medan om FRUNTIMMER får bestämma (hemska tanke) så hade Homo sapiens sapiens nöjt sig med att bara stanna kvar i grottorna och passa sina barn...
SENSMORAL: OM vårt släkte någonsin ska ta sig till den röda planeten Mars och därbortom (vilket är absolut nödvändigt om vi vill överleva på sikt), ja då gäller följande: VI RAMBOTYPER BEHÖVS!!!
God natt & sov så gott, folks.

2007-08-21 @ 01:40:38
Postat av: Tobbe

Läs boken American Psycho och man blir nästan rädd för sina egna tankar över så sjuka saker man kan relatera till det man just läst.

2007-08-21 @ 16:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback