Bloggens framtid

image127Sitter och grunnar på hur jag ska fortsätta med min blogg. Det finns ju några olika alternativ. Att bara fortsätta ösa galla över miljötomtar är givetvis ett alternativ. Det är roligt men egentligen inte så konstruktivt i längden. Iallafall så verkar en hel del människor, åtminstone 80-100 per dag, gilla att läsa det trots att jag särskriver som fan och överhuvudtaget knappt bemästrar den svenska gramatiken  :)

Det andra alternativet som jag funderar mest nu på är att bland all galla börja skriva mer tekniska inlägg som synar problemen och fördelarna med kärnkraft, fullt refererat givetvis. Det finns egentligen inte särskilt mycket information i sverige om potentialen för framtidens kärnkraft, iallafall inte vetenskapligt korrekt information. Risken finns ju dock alltid att ju mer tekniska termer man använder ju mindre läsare får man.

Så vad säger ni som läser min blogg regelbundet, vill ni läsa mer tekniska inlägg bland de vanliga pessimistiska inläggen om miljötomtarnas förmåga till rationellt tänkande?

Kommentarer
Postat av: christoffer

Gärna mer tekniska inlägg.
DEt är bra och öka sin allmänbildning.

Har själv funderat på att göra samma sak men inser att "strategier för att asynkront lasttesta distribuerade client-serversystem över multippla interface" är aningen smalt område :)

Postat av: David C Bernvi

Kör på för oss andra!

2007-11-14 @ 12:14:27
URL: http://bernvi.blogspot.com
Postat av: Johan Simu

Då kör jag på mer tekniska inlägg ibland :)

Christoffer det är nog det som är problemet när man börjar bli "specialist" inom något ämne, det går inte längre tala med andra om det man håller på med för ingen begriper vad man säger :)

2007-11-16 @ 11:11:46
URL: http://gronarealisten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback