Skrämmande

"Jag, släkt med en apa - aldrig"

Han tror inte på evolutionen, avskyr vetenskap och vill totalförbjuda aborter.

Och om en dryg månad kan Mike Huckabee vara det republikanska partiets främste presidentkandidat.

Nu är ju inte aftonbladet den mest pålitliga informationskällan. Men om Huckabee är så fanatisk så är det skrämmande, jag förstår inte vad som händer i USA egentligen. Hur kan antivetenskapliga kristna idioter få så stort inflytande, landet som gjorde vetenskap till något stort håller nu på att glida helt in i lala landet.


Kommentarer
Postat av: kn

Det säger väl en del om tankeklimatet i Europa (och kanske i synnerhet Sverige). Om man inte ställer upp på en åtminstone lätt kulturradikal sekularism betraktas man nästan per definition som en idiot.

Postat av: Morgan le Fay

Vetenskapen är iaf generellt betydligt mer ödmjuk än religionen, något jag har svårt att se som negativt.

Den här nissen säger ju att andra får TRO att de härstammar från apor men att han VET att han inte gör det. Det är till att vara självsäker...

2007-11-26 @ 20:47:16
URL: http://oneaprilday.blogspot.com
Postat av: Johan Simu

kn problemet är främst att en sådan person som president kan vara oerhört destruktiv. Tex genom att pressa för att intelligent design ska läras ut som ett alternativ till evolution i skolan. Mycket sån skit kan bli aktuellt ifall en sån som Huckabee blir vald.

Precis som Morgan säger så är vetenskap ödmjuk, religiösa fanatiker däremot är tvärsäkra på sin sak oavsett vilka bevis som presentera mot dom.

2007-11-26 @ 21:38:37
URL: http://gronarealisten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback